Lezing IVN over duurzaam besparen in het huishouden

Wilnis - Het huishouden runnen zonder het milieu te schade en niet te veel geld uitgeven kan
dat? Hans Horstink weet het zeker en hij geeft daarover op dinsdag 2 oktober a.s. een interactieve lezing in het NME centrum De Woudreus.

De insteek van de lezing is besparen in en om het huis, ten behoeve van klimaat en het milieu, maar ook voor de portemonnee.

In deze lezing komen allerlei aspecten van het huishouden aan de orde: verwarming & elektriciteit, koken & voeding, woninginrichting, waterverbruik, vervoer, de tuin... De aanwezigen krijgen niet alleen veel praktische tips, maar zij krijgen ook vraagpunten & dilemma’s...

Niet alleen maar luisteren, maar ook zelf ideeën, kennis en ervaring uitwisselen is de aanpak van Hans. Hij werkt nu als coördinator bij de Stichting Duurzaam Rivierenland en heeft veel ervaring met duurzaamheid en hoe men dat praktisch kan toepassen.

De lezing begint om 20:00 uur in het NME-centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. De zaal is open vanaf 19:45 uur.

Er wordt een 'vrijwillige' bijdrage gevraagd van € 2,50.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Tinok van Hattum op telefoonnummer (0297) 53 45 62, of kijk op de website www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn.


advertentie