N201 afgesloten wegens oefening nood- en hulpdiensten in Waterwolftunnel

Regio - Als gevolg van een oefening van de nood- en hulpdiensten in de Waterwolftunnel in de N201, tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer, is deze tunnel op maandag 8 oktober a.s. van 19:00 uur tot middernacht afgesloten.

Het verkeer op de N201 tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer wordt omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met enige vertraging.

Om de veiligheid in tunnels te garanderen vindt eens per vier jaar een oefening voor hulpdiensten plaats. Brandweer, politie, ambulances, de Veiligheidsregio’s Amsterdam-Amstelland en -Kennemerland en de tunnelbeheerorganisatie van de provincie Noord-Holland, verzorgd door Arcadis Nederland B.V., werken aan deze realistische oefening mee. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, vindt deze oefening ’s avonds plaats.

Neem voor vragen over deze afsluiting telefonisch contact op met het provinciale Servicepunt via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of per e-mail via servicepunt@noord-holland.nl.


advertentie