Workshop beelden boetseren bij Atelier De Kromme Mijdrecht

Mijdrecht - Atelier De Kromme Mijdrecht (AKM) organiseert op zaterdag 20- en zaterdag 27 oktober a.s. een workshop 'Beelden Boetseren' in haar atelier aan De Eendracht 6 in Mijdrecht.

Hiermee treedt het AKM enigszins buiten het vaste programma, dat normaliter tweedimensionale kunst betreft: tekenen en schilderen.

De workshop omvat twee lessen van elk twee uur die op beide zaterdagen duren van 09:00 tot 11:00 uur. De lessen worden gegeven door Angelique Streefkerk van 'Lique's Creations & More'. 

Naast schilderen is het beelden maken van klei de grote passie van Angelique. Zij maakt haar beelden van Powertex klei, een zelf-hardende klei, die zij zelf maakt. Wanneer de klei is uitgehard, is het werkstuk zelfs geschikt om buiten neer te zetten. In deze workshop zal het boetseren van een uiltje het uitgangspunt zijn.

Voor deelname aan de workshop is geen ervaring nodig. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het benodigde materiaal verstrekt Angelique bij aanvang van de workshop en dat dient dan contant met haar te worden afgerekend.

Aanmelden voor deze workshop kan per e-mail via leden@atelierdekrommemijdrecht.nl.

Deelname aan de complete workshop kost € 20 p.p. plus € 35 voor materiaalkosten. 

Geadviseerd wordt tijdens de workshop een schort en kleding te dragen waar klei en verf op mogen komen. 


advertentie