Activiteiten NME-Centrum in de herfstvakantie

Wilnis - Buiten kleuren de bomen bruin en laten zij de blaadjes vallen. De wind waait, en af en toe valt er een regenbui. Het is weer herfst en bijna herfstvakantie. NME-Centrum De Woudreus in Wilnis organiseert diverse leuke activiteiten in de herfstvakantie!

Kom bijvoorbeeld van pompoenen een lampion maken en eet pompoensoep uit de vuurketel. Of doe mee aan de paddenstoelentocht, spin een suikerspin, weef een spinnenweb en doe mee aan de ‘herfstkleuren vindseltocht’. Genoeg te beleven!

Met een strippenkaart kunnen kinderen de activiteiten doen. Ze mogen zelf bepalen welke activiteiten ze uitvoeren en in welke volgorde.

De activiteiten vinden plaats op woensdag 24- en donderdag 25 oktober van 14:00 tot 16:00 uur.
Kinderen vanaf 4 jaar, eventueel met jongere broertjes of zusjes, kunnen meedoen aan de activiteiten. Vanaf 8 jaar mogen kinderen ook zonder ouders komen.

Deelname kost € 5 per deelnemend kind.

Aanmelden is niet nodig.

NME-Centrum De Woudreus is verder elke woensdagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur geopend. Het is te vinden aan de Pieter Joostenlaan 28a (achter De Willisstee) in Wilnis.

Kijk voor meer informatie over NME-Centrum De Woudreus op www.dewoudreus.nl. De Woudreus is per e-mail bereikbaar via nmederondevenen@odru.nl.


advertentie