Elfde Lions Running Bridgedrive in centrum Mijdrecht

Mijdrecht - Op zaterdag 27 oktober a.s. organiseert Lionsclub Mijdrecht-Wilnis voor de elfde keer de Lions Running Bridgedrive, meldt de Lionsclub in een persbericht. In het centrum van Mijdrecht openen dan tien horecagelegenheden hun deuren om spannende bridgewedstrijden te faciliteren.

Waarom het een running bridgedrive heet? Omdat de bridgeparen iedere ronde op een andere locatie spelen. Deze locaties liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Door de wisselende locaties én de uitdagende tegenspelers, is de Lions Running Bridgedrive, volgens de Lionsclub, ieder jaar weer een groot succes.

De Lions leiden het evenement in goede banen en fungeren als gastheer op de diverse locaties. De opbrengst van de dag is bestemd voor het Inloophuis ‘t Anker.

Tussen 09:45 en 10:15 uur kunnen deelnemers zich aanmelden bij restaurant Rendez Vous aan
het Raadhuisplein in Mijdrecht. Na de opening verspreiden de spelers zich door het centrum om de bridge-uitdagingen aan te gaan. Dit jaar zijn de locaties: Rendez Vous, la Farola, Lunchroom Tof, Chinees restaurant Lotus Corner, iSushi Restaurant, Lunchroom Arabelle, Il-gusto Ristorante, MoYi Cafetaria sushi & meer, Restaurant Burgerlijk en De IJssalon.

Na de derde ronde wordt een lunch geserveerd in de gelegenheid waar de bridgeparen op dat moment zijn. Er wordt gespeeld tot ongeveer 16:15 uur, waarna de prijsuitreiking en de afsluiting plaatsvinden in Chinees restaurant Lotus Corner.

Het inschrijfgeld is € 55 per paar, inclusief een lunch en een kopje koffie.

Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld. De uitslag wordt berekend door de computer. Het winnende paar ontvangt niet alleen de Lions Wisselbeker, maar ook een bijzondere hoofdprijs.

Inschrijven kan per e-mail via lionsbridgedrive@gmail.com. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

De opbrengst van de dag is voor Inloophuis ’t Anker, dat als doelstelling heeft het ontplooien van activiteiten ten behoeve van diegenen die met kanker te maken hebben of krijgen, Kijk voor meer informatie over Inloophuis 't Anker op www.inloophuishetanker.nl.

Meer informatie over de Lions Running Bridgedrive is verkrijgbaar bij Henny van Nieuwkerk, op telefoonnummer 06 54 36 65 28, of per e-mail via hennyvnieuwkerk@gmail.com), of bij Willibrord Blom op telefoonnummer 06 51 17 37 31 of per e-mail via whmblom@gmail.com.


advertentie