Twirlpower organiseert twirlwedstrijd

Mijdrecht - Op 20 oktober 2018 organiseert TwirlPower, de twirl-afdeling van Show- en Marchingband VIOS, een twirlwedstrijd onder leiding van de bond NBTA Nederland. In sporthal De Phoenix laten die dag 121 sporters hun twirl-show zien aan een jury.

Er zijn verplichte onderdelen, waaronder het spectaculaire 2-baton, maar ook veel vrije dansen met de baton. En natuurlijk KidsTwirl, waar de jeugd laat zien de toekomst te zijn voor deze sport.

Twirlen is een sport. Omdat je dans, ritmisch gymnastiek, ballet en twirlen tegelijk laat zien. De
combinatie van dit alles maakt dat het een aparte sport is, maar wel een sport waar je je creativiteit helemaal in kwijt kunt.

TwirlPower zelf doet zelf natuurlijk ook mee op deze wedstrijd. Op maar liefst 13 onderdelen zet TwirlPower zichzelf goed op de landelijke twirl-kaart. TwirlPower heeft solisten, duo’s en ensembles die allemaal hun eigen show laten zien. 

Publiek is welkom op deze dag in sporthal De Phoenix in Mijdrecht. De dag begint om 09:30 uur.

De toegang bedraagt € 5 voor volwassenen en € 3 voor kinderen tot 12 jaar en 65+. Met uw kaartje kunt u de hele dag in- en uit lopen. Het sportcafé is open, dus u kunt daar altijd terecht voor een hapje of een drankje.

Wil je al eerder kennismaken met de twirlsport? Kom dan eens kijken tijdens een les op dinsdagavond. Van 17:00 tot 18:00 uur krijgen de jongste leden les, van 18:30 tot 20:00 uur worden solistische onderdelen geoefend, en en van 20:00 tot 21:00 uur krijgen de meiden (senioren) vanaf 15 jaar les.

Neem voor meer informatie per e-mail contact op via twirlsters@vios-mijdrecht.nl.


advertentie