College B&W deze week naar Vinkeveen en Mijdrecht

Vinkeveen/Mijdrecht - Kennismaken met het college van burgemeester en wethouders? Dat kan!

Op dinsdag 16 oktober komt het college van B&W naar Vinkeveen om zich nader voor te stellen, en op donderdag 18 oktober doet zij dat in Mijdrecht. Vanaf 19:00 uur is iedereen op dinsdag van harte welkom in De Boei in Vinkeveen en op donderdag in het gemeentehuis in Mijdrecht. 

Tussen 19:00 en 21:00 uur is daar een inloopbijeenkomst. Inwoners kunnen een bijeenkomst bezoeken op het moment dat het hen schikt. Om 19:45 uur heet burgemeester Maarten Divendal alle aanwezigen welkom. Tevens stelt hij de collegeleden nader voor.

Daarvoor en daarna kan op een informele manier nader kennis worden gemaakt met de burgemeester en de wethouders Rein Kroon, Alberta Schuurs, Kiki Hagen en Marja Becker. Ook is bij informatiestands meer informatie te krijgen over onderwerpen als veiligheid, afval en groen, wonen en economie, recreatie, duurzaamheid, zorg en ondersteuning.

Op de foto (vlnr): gemeentesecretaris Lilian Schreurs, wethouder Alberta Schuurs, burgemeester Maarten Divendal en de wethouders Rein Kroon, Kiki Hagen en Marja Becker.


advertentie