Met Diligence en Ouderenfonds naar kerstconcert in Utrecht

Abcoude/Baambrugge - Het Ouderenfonds en de Diligence stellen ouderen in Abcoude en Baambrugge in de gelegenheid op 8 december a.s. een gevarieerd kerstconcert met het Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne bij te wonen. Het kerstconcert vindt plaats in de Janskerk in Utrecht.

Voor dit kerstconcert stelde dirigent Pieter Jan Leusink een bijzonder en gevarieerd programma samen, met bijzondere composities van Bach, Händel en Vivaldi. Van spectaculair tot verstild, van gepassioneerd tot teder: Het Bach Choir of the Netherlands laat de kerstklassiekers hemels klinken in de prachtige historische kerk.

De sopranen Olga Zinovieva en Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink verlenen hun medewerking aan het sfeervolle concert.

Pianovirtuoos Jan Vayne improviseert op eeuwenoude thema's met medewerking van The Bach Orchestra of the Netherlands, dat bestaat uit internationale musici.

U kunt nu al reserveren voor de speciale Ouderenfonds prijs van € 29 p.p. (in plaats van € 79). Er zijn slechts acht plaatsen in de Diligence bus beschikbaar en op is helaas echt op, dus wees er snel bij!

De Diligence haalt u van uw huisadres op en zet u weer voor de deur af, makkelijker kan het dus niet!

Reserveren kan bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat van 10:00 tot 12:00 uur op telefoonnummer (0294) 283 302 en dagelijks van 09:00 tot 13:00 uur bij het Servicepunt op telefoonnummer (0297) 58 76 00.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Annemarie Keja op telefoonnummer (0294) 284 824.


advertentie