Voor de 83ste maal tentoonstelling kleindiervereniging 'Onze Langoren'

De Hoef/Mijdrecht - Op vrijdag 26- en zaterdag 27 oktober houdt kleindiervereniging ‘Onze Langoren’ uit De Hoef voor de 83ste maal haar jaarlijkse tentoonstelling, schrijft de vereniging in een persbericht.

Net als in de afgelopen jaren zal weer een grote diversiteit aan dieren te zien zijn. Er zullen dieren geshowd worden van leden en jeugdleden uit de wijde omtrek, zoals De Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer, De Kwakel en zelfs Amsterdam.

Ook dit jaar is de vereniging weer te gast bij de familie De Graaff aan de Oosterlandweg 3a in Mijdrecht.

Er worden ruim 200 dieren tentoongesteld worden, zoals konijnen, grote- en dwerghoenders, sier- en watervogels en cavia’s. De leden brengen veel dieren van verschillende rassen en kleurslagen in de kooien.

Op vrijdag keuren vijf nationaal bekende keurmeesters alle dieren op hun specifieke eigenschappen. In de loop van de middag maken de keurmeesters de prijswinnaars bekend.

Voor de liefhebber van kleindieren is een bezoek aan deze tentoonstelling zeer zeker de moeite waard, schrijft de vereniging. Voor wie interesse heeft in bepaalde rassen, of erover denkt een konijn of cavia aan te schaffen, lopen mensen rond die antwoord kunnen geven op vragen.

Ook nu is voor de kinderen weer een knuffelhoekje ingericht, waar ze met een aantal dieren kunnen spelen en knuffelen. Deze dieren zijn ook te koop.

Natuurlijk is de enveloppenstand met leuke prijzen ook weer aanwezig.

De toegang is zoals altijd gratis!

De tentoonstelling is geopend op vrijdag 26 oktober van 15:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 27 oktober van 10:00 tot 16:00 uur.


advertentie