Op stap met de Diligence in november

Abcoude/Baambrugge - In de maand november kunnen alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Abcoude en Baambrugge weer op stap met de Diligence voor allerlei leuke uitjes en tripjes. Het thema van de maand november is 'gezellig samen eten'.

Belangstellenden kunnen zich voor één of meerdere uitjes aanmelden bij het Servicepunt en van maandag t/m vrijdagochtend van 09:00 tot 13.00 uur telefonisch op telefoonnummer (0297) 58 76 00.

Op woensdag 7 november vertrekt de Diligence voor een diner naar Brasserie Café Oevers in Kudelstaart. Aan de mooie oevers van de Westeinderplas ligt deze brasserie die tot mei 2013 bekendstond als Restaurant de Kempersroef. Kom mee en beleef wonderlijke sferen en smaken.

De kosten bedragen € 5 voor het vervoer naar Kudelstaart. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Vanaf 17:30 uur kunnen de deelnemers worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 21:15 uur.

Op donderdag 8 november rijdt de Diligence naar Mijdrecht voor de boodschappen en de markt. Alle inkopen op de markt doen: bij de kaasboer, de aardappelhandel, de groenteman etc. Ook voor bloemen en planten kan men daar goed terecht, maar ook voor stroopwafels, tassen, telefoonhoesjes, dierenvoeding, etc. De Boni en Albert Heijn liggen op ca. 100 meter afstand,

De Aldi en de Lidl liggen ook niet al te ver weg, dus de Diligence kan personene die dat willen daar afzetten en ophalen.

Na de boodschappen kan men koffiedrinken op het Raadhuisplein bij Rendez Vous of bij La Farola daartegenover.

De kosten bedragen € 5 voor vervoer. Deelnemers kunnen vanaf 12:00 uur worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 15:00 uur.

Op woensdag 14 november staat een High Tea in het Tuincafé van Tuincentrum De Bosrand in Woerden op het programma. Genieten van heerlijke hapjes als o.a. scones, chocolade, muffins en mini-harde broodjes, terwijl onbeperkt verschillende soorten thee gedronken kunnen worden. 

Alvorens te gaan genieten van de High Tea kan men even slenteren over het in kerstsferen getooide tuincentrum.

De kosten bedragen € 5 voor vervoer, exclusief high tea/consumpties. Deelnemers kunnen vanaf 12:00 uur worden opgehaald. De verwachte terugkomst is rond 16:00 uur.

Op vrijdag 23 november kan men van een heerlijk diner genieten bij restaurant Eterij de Drie Gekroonde Laarsjes in Loenen aan de Vecht. Gert en Maya van Middelaar, respectievelijk gastheer en chef-kok verwelkomen u graag. Het restaurant is gevestigd in het oude dorp. Het pand is een oud logement uit de 16e/17e eeuw, dat in 1995 weer geheel in oude glorie is herbouwd na een
allesvernietigende brand in 1993. 

De kosten bedragen € 5 voor vervoer, exclusief diner/consumpties. Vanaf 17:30 uur kunnen de deelnemers worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 20:30 uur.

Op donderdag 29 november rijdt de Diligence naar Sea Life Scheveningen, een groot zeeaquarium in de badplaats Scheveningen. Sea Life Scheveningen heeft meer dan 4.000 dieren in 45 aquaria. Ontmoet de otters, de roggen, de zeepaardjes en nog veel meer. Ontmoet o.a. de
zeeschildpadden en reptielen die al meer dan 200 miljoen jaar op de aarde zijn. Er zijn 300 soorten zeeschildpadden en sommige daarvan worden met uitsterven bedreigd.

De kosten bedragen € 20 voor vervoer én entree, exclusief lunch/consumpties. Vanaf 09:00 uur kunnen de deelnemers worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 16:00 uur.

Op zaterdag 8 december staat het Kerstconcert met het Bach Choir en Jan Vayne in de St. Janskerk in Utrecht op het programma. Geniet van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Met solistische bijdragen van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte over te brengen. Pianovirtuoos Jan Vayne zorgt voor ontroerende momenten met zijn geniale spel.

De kosten met korting van het Ouderenfonds bedragen € 29 incl. een DvD of CD. Vanaf 12:45 uur kunnen deelnemers opgehaald worden. Voor dit uitje kan men zich nu al aanmelden. 


advertentie