'De Opregte Amateur' speelt 'De Erfenis van Tante Bella'

De Hoef - De voorbereidingen zijn nagenoeg afgerond, de decors zijn gemaakt en geïnstalleerd, de teksten zijn geleerd, de regieaanwijzingen zijn inhoud van het spel geworden, de kleding is geregeld, de zaal is gereserveerd, de stoelen staan klaar, de bar is bevoorraad, de reserveringsmogelijkheid op de website is geopend, kortom toneelvereniging 'De Opregte Amateur' is klaar voor de najaarsvoorstelling. Dat wordt het stuk 'De Erfenis van Tante Bella', geschreven door Henk Boede. 

Zoals uit de titel al begrepen kan worden, heeft tante Bella het tijdige voor het eeuwige verwisseld en laat zij haar bezittingen na aan haar neven Albert en Berend. Die zijn daar maar matig enthousiast over, maar verzinnen er wel wat op.

En daar beginnen de ontwikkelingen, waardoor ze hoe langer hoe verder verstrikt raken in zaken die hen langzaam boven de pet beginnen te groeien. Daarbuiten worden ze ook nog eens geconfronteerd met een ..eh.. buitenlander, die op zoek is naar knaagdieren en met anderen die op zoek zijn naar hem.

Toch komt alles op zijn pootjes terecht en kunnen de toeschouwers ongetwijfeld genieten van dit blijspel, dat de toneelvereniging “De Opregte Amateur” op vrijdag 9- en zaterdag 10 november a.s. opvoert in het theater van het gemeenschapshuis De Springbok in De Hoef.

Wie deze voorstelling wil bijwonen, wordt geadviseerd te reserveren. Dat kan via de website  www.opregteamateur.nl of anders via Ronald Wieman op telefoonnummer (0297) 59 32 91

De voorstellingen worden gegeven op vrijdag 9- en zaterdag 10 november om 20:00 in de ‘Toni’-zaal van het gemeenschapshuis De Springbok aan de Oostzijde 61a in De Hoef. De zaal is open vanaf 19:00 uur en na afloop blijft de bar nog even open.


advertentie