De Diligence krijgt € 6.000 van de Rabobank Amstel en Vecht

Abcoude/Baambrugge - Vrijdag 22 oktober jl. nam Tympaan-De Baat een cheque van maar liefst € 6.000 in ontvangst van het Rabo Coöperatief Fonds. Mede dankzij deze donatie kunnen ouderen in Abcoude en Baambrugge opgehaald blijven worden door De Diligence voor een wekelijks uitstapje. Tympaan-De Baat wil de Rabobank Amstel en Vecht namens alle ouderen bedanken voor hun gulle bijdrage.

Voor ouderen wordt de wereld steeds kleiner. Autorijden en fietsen gaat vaak niet meer, waardoor erop uitgaan een hele onderneming wordt. De Diligence van Tympaan-De Baat biedt uitkomst. Wekelijks worden uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de markt, het theater, restaurants, musea etc.

De Diligence is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Abcoude en
Baambrugge, met als doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid.

De bus is er voor iedereen die zich zonder hulp niet of moeilijk buitenhuis kan begeven. De Diligence rijdt door de inzet van vrijwilligers. Een chauffeur en een begeleider halen u op voor
activiteiten met een bus welke plaats biedt aan 7 personen.

Aanmelden voor de activiteiten van de Diligence kan op elke werkdag tussen 09:00 en 13:00 uur bij het Servicepunt aan het Dorpszicht 22 in Abcoude of telefonisch via (0294) 283 302.

De volgende uitstapjes staan op de agenda voor november:

7 november: diner Brasserie Oevers in Kudelstaart
8 november: boodschappen en markt in Mijdrecht
14 november: high tea bij tuincentrum De Bosrand in Woerden
23 november: diner bij De Drie Gekroonde Laarsjes in Loenen
29 november: Sea life in Scheveningen

Tympaan-De Baat zoekt overigens nog vrijwilligers die gastvrouw/-heer op de bus willen zijn en chauffeurs die de bus willen rijden. Lijkt het u wat? Neem dan per e-mail contact op met Annemarie Keja via a.keja@stdb.nl of telefonisch op telefoonnummer (0294) 284 824.


advertentie