Voor de vijfde maal de Vinkeveen Agenda

Vinkeveen - Voor de vijfde maal komt er een Vinkeveen Agenda uit, meldt Korfbalvereniging De Vinken in een persbericht.

Het is De Vinken dit jaar wederom gelukt een agenda met daarin ook twintig verhalen over Vinkeveen uit met name de jaren ’50, ’60 en ’70 samen te stellen.

Verhalen over een bekende artiest die op z’n nummer gezet werd bij Bon, over de Zwarte Schuur die bijna aangekocht was door een Koninklijke Hoogheid, over een bekend café-restaurant dat ooit het Witte Huis heette en in de jaren ‘50 verplaatst werd naar Vinkeveen en over de eerste echte Vinkeveense Parlevinker.

Maar ook de bijzondere geschiedenis van horecagelegenheden als café Sportlust, ‘t Meertje en cafetaria Degen etc. komt in het kort aan bod. Tel daarbij op de prachtige foto’s van weleer (Vinkeveen Promotion) en van Vinkeveen anno 2018 (Jaco Kroon) en het moge, volgens De Vinken duidelijk zijn dat ook deze vijfde editie van de agenda weer de moeite waard is.

Welk dorp heeft er een eigen, fraai vormgegeven agenda? De unieke combinatie van oud en nieuw (vormgeving: Pijl 14 grafisch ontwerp) maakt het voor mensen die zich verbonden voelen met Vinkeveen een echt hebbedingetje. Om deze reden is het al jaren een leuk en origineel cadeau voor familie, die uit Vinkeveen vertrokken is. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in.

Het agendaboekje is voor slechts € 9,50 te bestellen via www.de-vinken.nl, per e-mail via sponsorzaken@de-vinken.nl of telefonisch op telefoonnummer 06 27 29 18 49.

Op de site van De Vinken kan alvast worden gekeken hoe het eruit gaat zien.

Zaterdag 10 november gaan leden van De Vinken in een groot gedeelte van Vinkeveen langs de deur om dit unieke boekje te verkopen. De opbrengst is bestemd voor de aanpassing van het interieur van het clubgebouw.


advertentie