Alzheimer Café Vinkeveen over 'Is het wel dementie?'

Vinkeveen - Het Alzheimer Café Vinkeveen opent weer zijn deuren in Zorgcentrum Zuiderhof op woensdag 14 november a.s.. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Gastspreekster deze avond is klinisch neuropsycholoog Drs. Ted Koene.

U loopt naar de keuken om iets te pakken, maar daar aangekomen weet u niet meer wat het was. Komt u de laatste tijd wel vaker niet op het juiste woord? Of vindt u dat uw partner of ouder zich de laatste tijd anders gedraagt?

Jong of oud, iedereen vergeet wel eens wat. Als u ouder wordt gaat uw geheugen anders werken, waardoor het vaker gebeurt dat u iets vergeet. Dat is heel gewoon. Maar wanneer is dat het niet? En wanneer kan het dementie zijn?

Gastspreekster Drs. Ted Koene zal u deze avond hierover meer vertellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en/of wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen uitwisselen, dan bent u van harte welkom in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

Neem voor meer informatie contact op met Mantelzorg De Ronde Venen op telefoonnummer  (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


advertentie