Mandala's kleuren bij de Mantelzorgsalon

De Ronde Venen - Op maandag 26 november a.s. organiseert Mantelzorg De Ronde Venen een mantelzorgsalon in de Mijdrechtse buurtkamer. Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn dan van harte welkom.

Tijdens de mantelzorgsalon worden mandala’s gekleurd. De mandala komt oorspronkelijk uit Tibet waar monniken ze gebruikten om te mediteren. 

Het inkleuren van mandala’s geeft rust, bevordert de concentratie en stimuleert de creativiteit. Een moment van ontspanning is voor mantelzorgers heel belangrijk en dat is wat de mantelzorgsalon wil bieden.

Om 13:30 uur staan koffie en thee met wat lekkers klaar in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5. De middag duurt tot 15:30 uur. 

De mantelzorgsalon is er voor alle mantelzorgers uit De Ronde Venen.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld wanneer u zich voor 22 november aanmeldt bij Mantelzorg De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 230 280. Dit telefoonnummer is bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 11:30 uur. Aanmelden kan ook per e-mail via mantelzorgsalon@gmail.com.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandagmiddag van de maand plaats.


advertentie