Tjitze's Sinterklaasfeest voor alleengaande ouderen

Vinkeveen - Na het grote succes van afgelopen jaren organiseert de Stichting Tjitze Hesselius ook dit jaar weer een gezellig Sinterklaasfeest voor alleengaande ouderen in De Ronde Venen, schrijft de stichting in een persbericht

Op maandag 3 december a.s. zijn alleengaande ouderen van harte welkom in de grote zaal van het Apollohotel in Vinkeveen. Het programma begint om 14:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen.

Natuurlijk is Sinterklaas er met een heleboel pieten weer bij. Maar hij heeft ook dit jaar weer een paar bijzondere surprises meegenomen dus het belooft een verrassende middag te worden!

Aanmelden voor Tjitze's Sinterklaasfeest kan per e-mail via info@tjitjzehesselius.nl of bij één van de Servicepunten in de gemeente, waar ze graag helpen met aanmelden.

Er is bij het Apollo Hotel in Vinkeveen een ruime parkeerplaats aanwezig, maar thuis ophalen en thuisbrengen is weer mogelijk. Vergeet dit niet te vermelden bij het aanmelden!

Deze keer kunnen we maar liefst 170 gasten ontvangen, maar vol = vol! 

Dat veel ouderen eenzaam zijn is geen nieuws. Helaas komen ze in alle rangen en standen voor.  Het taboe is groot, maar wat doe je als je ineens alleen komt te staan na het overlijden van je
partner? Hoe richt je dan je sociale leven in, samen op stap was gezellig maar in je eentje? De
Stichting Tjitze Hesselius wil zich inzetten om juist voor deze mensen leuke activiteiten te
organiseren.

Aarzel dus niet en kom gerust naar het Sinterklaasfeest! Wij gaan er een gezellige middag van
maken!


advertentie