Alzheimer Café Abcoude over het leven van de jong dementerende

Abcoude - Op woensdag 28 november vertelt Freek Gillissen in het Alzheimer Café Abcoude  over het leven van jong dementerenden. 

Er wordt deze avond stilgestaan bij het feit dat dementie steeds meer relatief jonge mensen raakt. Hoe gaan ze om met deze verandering in hun leven en wat zijn de aanwijzingen/valkuilen?

De zeer ervaren Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie bij  het Alzheimercentrum van het VUmc, geeft antwoord op deze vragen en op vragen uit het publiek.

Het Alzheimer Café vindt plaats in de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

Het Alzheimer Café Abcoude is een laagdrempelige ontmoetingsplaats om mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden informatie te geven die verband houdt met dementie, de gevolgen en de kansen. Er staat elke 2 maanden een ander thema centraal.

De toegang is altijd gratis. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Neem voor meer informatie contact op met Mantelzorg De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.

Mensen die gebruik willen maken van de vervoersservice Automaatje, kunnen contact opnemen met Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 58 76 00.


advertentie