Cadeau voor Sinterklaas van 'Voor Elkaar'

Abcoude/Baambrugge - Na de Sinterklaasintocht in Abcoude en Baambrugge, werd de goedheiligman verrast met een cadeau van de kinderkleding- en speelgoedbeurs ‘Voor Elkaar’ uit Abcoude. Deze doneert de opbrengst van elke beurs aan initiatieven ten behoeve van kinderen binnen de gemeente. Uiteraard wordt daarbij de Stichting Intocht Sint Nicolaas Abcoude Baambrugge niet vergeten!

'Voor Elkaar' verraste de Sint en zijn Pieten met een cheque van € 1.000. Het is eigenlijk een soort cadeautje van 'Voor Elkaar' aan de Sint om eindelijk zichzelf, maar ook de Pieten, in het nieuw te steken. Elk jaar weer geeft de goedheiligman veel cadeautjes aan kinderen, maar hij vergeet soms zichzelf en zijn geweldige team.

Daarom zijn Sint en zijn Pieten voor de intocht even naar de kapper geweest, hebben ze warme kousen gekocht en kochten ze ook nog extra strooigoed voor alle kinderen!

De volgende beurs is  31 maart 2019. Donaties of meedoen? Neem voor meer informatie per e-mail contact op via info@voorelkaar.org of kijk op de website www.voorelkaar.org.


advertentie