Scouts bezorgen kerstkaarten voor een prikkie

De Ronde Venen - Mijdrechtse- en Vinkeveense scouts gaan kerstkaarten bezorgen in een aantal dorpen in De Ronde Venen, melden de scouts in een persbericht.

Dit doen zij voor maar € 0,45 per kaart in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en De Hoef.

De scouts hopen er weer een flinke klus aan te hebben, want het is natuurlijk een leuke inkomstenbron voor de groepen! En zeg nou zelf, een echte kaart is toch altijd nog veel leuker
dan een Whatsappje of een mailtje, menen de scouts.

,,Vanwege ons lage tarief is het ook aantrekkelijk om gewone kaarten te sturen’’, zegt Marcella Kroes-van Dijk die de 'operatie kerstpost' leidt. Scouting Eliboe uit Vinkeveen doet dit jaar ook mee met het verzamelen en bezorgen.

De gang van zaken is simpel. Er is een groot aantal inleveradressen verspreid door de gemeente. Daar kan tot zondagavond 16 december 18:00 uur post worden ingeleverd. Stop alle kaarten en het verschuldigde bedrag in één grote envelop. Vermeld daarop naam en telefoonnummer. De envelop mag vervolgens gewoon door de brievenbus bij een van de inleveradressen. Deze zijn te herkennen aan een kerstpost-poster achter het raam.

De scouts verwerken alle post, doen er een scoutingstempel op en bezorgen alles in de week van 18 t/m 23 december (week 51).

Kijk voor alle informatie over de kerstbezorgdienst van de Jan van Speyk en Eliboe op www.janvanspeykgroep.nl en/of op www.eliboe.nl.

Kerstpost kan worden ingeleverd op het clubhuis van Scouting Jan van Speyk aan de Oosterlandweg 2-b in Mijdrecht of op het clubhuis van Scouting Eliboe aan de Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen (alleen tijdens openingstijden). De overige inleveradressen (met een poster voor het raam) zijn: 

- Mijdrecht: Brunel 21, Buitenkruier 12, Beltmolen 14, Ambachtsherensingel 14, Alexandriet 4, Agaat 24, Dukaat 7, Watersnip 20, Midrethstraat 47
- Wilnis: Burgemeester Fernhoutlaan 3, Burgemeester Van Trichtlaan 49, Raaigras 3, Blauwe Zegge 2, Poldermeester 7
- Waverveen: Cliffordweg 14, Kreekrug 17
- De Hoef: De Hoef Oostzijde 28
- Vinkeveen: Proosdijland 17, Bloemhaven 4, Wulpenlaan 25, Rietveld 30, Baambrugse Zuwe 19


advertentie