Inloopbijeenkomsten over natuurontwikkeling Marickenland

De Ronde Venen - Natuurgebied Marickenland in Vinkeveen is weer een stap dichterbij, meldt het Programmabureau Utrecht-West. Daarom organiseert het twee inloopbijeenkomsten in Vinkeveen.

De Provincie Utrecht, de gemeente De Ronde Venen, Staatsbosbeheer en het Waterschap AGV zijn gezamenlijk akkoord gegaan met het plan en de inrichtingsschets voor natuurontwikkeling, waterberging en recreatie. In dit plan zijn opmerkingen en ideeën van omwonenden zoveel mogelijk meegenomen.

Benieuwd? Kom dan naar de inloopbijeenkomsten op 17 december a.s. Deze worden gehouden tussen 15:00 en 17:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur, in het gebouw van Scouting Eliboe aan de Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen.

Tijdens de bijeenkomsten wordt meer informatie verstrekt over de plannen en over de inrichtingsschets. Ook wordt uitgelegd wat gedaan wordt om wateroverlast voor de woningen in en langs het gebied te voorkomen.

Tijdens de bijeenkomsten zijn medewerkers van Programmabureau Utrecht-West, van de gemeente De Ronde Venen en van Staatsbosbeheer aanwezig om vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet nodig. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Kunt u er 17 december niet bij zijn, of wilt u nu al meer weten? Kijk dan op www.marickenland.nu. Daar vindt u alle informatie, en ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Op de foto's: toekomstbeelden van Marickenland (foto's: www.marickenland.nu)


advertentie