Family Wilnis is omgebouwd tot Foodmaster

Family Wilnis is omgebouwd tot Foodmaster

Wilnis - Ondernemer Wung Man in Wilnis heeft ervoor gekozen om van de Family-formule over te stappen naar de Foodmaster-formule. Beide formules zijn eigendom van FHC Formulebeheer in Nieuw-Vennep. Tien dagen moest Man zijn pand sluiten om de volledige transformatie te ondergaan, schrijft de website foodclicks.nl.

Op 30 november opende Man de deuren in het nieuwe Foodmaster-jasje. De vestiging onderging een ware metamorfose en kreeg een nieuwe vloer, bekleding en digitale schermen. De stijl, maar ook het menu is aangepast op een moderne cafetaria met ruime afhaal- en bezorgmogelijkheden.

 Wung Man is bekend met de formule van Foodmaster. Samen met zijn broer Wang is hij ook de eigenaar van Foodmaster Purmerend. Al enige tijd werd duidelijk dat deze formule beter aansluit bij zijn onderneming in Wilnis. "De identiteit van Family is veranderd," zegt Wung Man. "Meer mensen blijven toch eten bij Family." En de focus die Man wil aanbrengen ligt juist meer op afhalen.

De nieuwe huisstijl van Foodmaster is in oktober 2017 gelanceerd. Er werd gekozen voor een rustiger design met veel hout en denimblauw. Sinds de lancering zijn zeven vestigingen volgens het nieuwe design omgebouwd: Tiel, Boskoop, Putten, Vlissingen, Nieuw Amsterdam, Schoonrewoerd en nu dus ook Wilnis. Andere Foodmaster-vestigingen hebben hun gevels of interieur al omgezet naar de nieuwe stijl.

Bron/foto: foodclicks.nladvertentie