Sport BSO bij Korfbalvereniging De Vinken

Vinkeveen - Vanaf 18 februari 2019 is het clubgebouw van korfbalvereniging De Vinken in Vinkeveen de locatie voor de Sport BSO Vinken, een samenwerking tussen de kinderopvangorganisatie Kind & Co en korfbalvereniging De Vinken, schrijft De Vinken in een persbericht.

Onlangs ondertekenden Willemijn Klop, regiomanager van Kind & Co, en Kelvin Hoogeboom, voorzitter van KV De Vinken een samenwerkingsovereenkomst tussen de beide organisaties.

Sport BSO Vinken is een BSO waar kinderen van 7 tot 12 jaar worden opgevangen. De kinderen kunnen heerlijk binnen spelen, maar zij zullen voornamelijk buiten spelen en sporten. De activiteiten worden op leeftijd en niveau van de kinderen aangeboden. Hierbij wordt een jaarplanning gevolgd waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen.

Op de BSO zijn kinderen van alle scholen in Vinkeveen (Jozefschool, Pijlstaart en Schakel) van harte welkom.

Kind & Co biedt al 40 jaar kinderopvang in en rondom de provincie Utrecht. In Vinkeveen hebben zij al een BSO naast de Jozefschool. Sport BSO Vinken is daar een mooie aanvulling op. “Sporten bevordert de gezondheid en het sociale aspect. Het is een verantwoorde manier van vrijetijdsbesteding”, aldus Willemijn Klop.

Korfbalvereniging De Vinken is opgericht in 1961. De vereniging is een begrip in Vinkeveen en staat bekend als zeer actief en creatief. Naast het korfballen organiseren de leden veel activiteiten voor de diverse leeftijdscategorieën: van een Disneyspeldag voor de jongste leden tot een culinaire verrassingstocht of een echte Vinken-Idols voor de senioren of de oudere jeugd.
Korfballen is op zich al leuk, maar dit maakt het allemaal nog gezelliger.

In de winter vinden de korfbalwedstrijden en de trainingen plaats in de sporthal De Boei aan de Kerklaan te Vinkeveen. In het voor- en najaar spelen De Vinken hun thuiswedstrijden op de velden van Sportpark "De Molmhoek".

Daar staat ook het oergezellige clubhuis "Op het Vinkennest". Met een gloednieuwe inventaris en een gezellig buitenterras naast het kunstgrasveld is dit een toplocatie voor de nieuwe BSO, aldus het persbericht.

Op de foto: Willemijn Klop en Kelvin Hoogeboom bekrachtigen de onderlinge samenwerking.


advertentie