Kerstklanken in de morgen op het Bätz-orgel

Mijdrecht - Op maandagmorgen 24 december a.s. wordt in de Janskerk in Mijdrecht, voor de achtste keer op rij, een kerstconcert gegeven onder de titel 'Kerstklanken in de morgen', schrijft de Concertcommissie Bätz-orgel Mijdrecht in een persbericht.

De internationaal bekende organist Martin Mans en trompettiste Jantine Kalkman geven dan opnieuw een concert, dat geheel in het teken van de Kerst zal staan. Evenals twee jaar geleden worden zij ook dit jaar bijgestaan door de organist/pianist Mark Brandwijk.

Het programma bestaat uit verschillende orgel- en piano-improvisaties van overbekende en moderne kerstliederen, prachtige kerstmelodieën voor orgel, piano en trompet, maar bovenal ook samenzang. 

Het concert begint om 11:00 uur, maar de kerk is open vanaf 10:00 uur. Aan iedereen die dat wil biedt de concertcommissie Bätz-orgel Mijdrecht vanaf 10:00 uur, in gebouw Irene naast de kerk, een kopje koffie met  kerstbrood aan.

De aanwezigen kunnen dan ook kennismaken met Martin, Jantine en Mark en vast met hen over
het concert van gedachten wisselen.

Dus een prima gelegenheid om opnieuw van het mooie orgel in de prachtige Janskerk te genieten, maar vooral ook om samen de aloude en bekende kerstliederen te zingen. 

Het concert is gratis toegankelijk, wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.


advertentie