Kerststukje maken bij de Mantelzorgsalon

De Ronde Venen - Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn maandag 17 december van harte welkom in de mantelzorgsalon in de Buurtkamer Mijdrecht. Samen met de vrijwilligers worden dan kerststukjes gemaakt. 

Als mantelzorger bent u al druk en daar komt dan ook nog de drukte van de feestdagen bij. In de mantelzorgsalon kunt u even ontspannen samen met andere mantelzorgers terwijl u lekker bezig bent. U neemt aan het eind iets moois mee voor in huis.

Om 13:30 uur staan koffie en thee met wat lekkers klaar in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5. De middag duurt tot 15:30 uur.

De mantelzorgsalon is er voor alle mantelzorgers uit De Ronde Venen. Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich aanmeldt bij Mantelzorg De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 230 280. Dit nummer is bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 11:30 uur. Aanmelden kan ook per e-mail via mantelzorgsalon@gmail.com.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis. De mantelzorgsalon vindt iedere laatste maandagmiddag van de maand plaats.


advertentie