Syntus vernieuwt nachtnet

Syntus vernieuwt nachtnet

Regio - Vervoersmaatschappij Syntus Utrecht meldt dat het met ingang van vrijdag 14 december haar nachtnet heeft vernieuwd. Hierdoor blijven o.m. Mijdrecht en Wilnis zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag, als in de nacht van zaterdag op zondag vanuit Amsterdam bereikbaar. Ter promotie van het vernieuwde nachtnet kunnen reizigers het voordelig uitproberen.

“We hebben samen met vervoerder U-OV het nachtnet aangepast, waardoor er op meer plaatsen én meer momenten in de provincie Utrecht nachtbussen gaan rijden”, aldus Sharon Bolhuis, marketeer van Syntus Utrecht.

Zo rijden de Syntus Utrecht-nachtlijnen vanuit Utrecht (lijn N2, N7, N20) een vernieuwde route, waardoor de Utrechtse buurten Oog in Al, Langerak, Kanaleneiland, Tuindorp, Overvecht en Zuilen bediend worden.

Daarnaast verbindt de nieuwe lijn N8 (deze vervangt de oude N81) Rhenen en Wageningen aan Utrecht, zodat bewoners uit deze plaatsen in het weekend ook ’s nachts thuis kunnen komen.

Tot slot is gezorgd dat alle nachtlijnen van Syntus Utrecht zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als in de nacht van zaterdag op zondag gaan rijden. Daardoor kunnen de bewoners van Mijdrecht, Wilnis en Woerden ook in de nacht van vrijdag op zaterdag met de N26 vanuit Amsterdam naar huis reizen. 

“Om te zorgen dat reizigers het vernieuwde nachtnet extra voordelig kunnen uitproberen, bieden we een gratis meereisticket aan”, alsdus Bolhuis. “Zo kan men in de actieperiode van 14 december tot en met 27 januari met z’n tweeën voor de prijs van één reizen met onze nachtbussen.” Kijk op www.syntusutrecht.nl/nachtnetactie voor alle informatie over de 2=1 actie en voor de actievoorwaarden.

De nachtbussen vertrekken tussen 01:15 en 04:00 uur meerdere keren per nacht.

Actuele reisinformatie en vertrektijden zijn te vinden op www.syntusutrecht.nl.advertentie