Bijzonder zwemevenement in Veenweidebad voor mensen met een beperking

Mijdrecht - Bewegen in het water, dat kan iedereen! Oók als je een beperking hebt. Om dat te laten zien organiseert Team Sportservice De Ronde Venen in samenwerking met Optisport op 28
december a.s. een bijzonder zwemevenement in het Veenweidebad in Mijdrecht.

Doe mee aan de workshop aquarobics of kom lekker baantjes trekken met paralympiër Tim de Vries.

Op dit evenement is iedereen, mét of zonder beperking, van harte welkom. De deelnemers kunnen vanaf 10:00 uur baantjes trekken met paralympiër Tim de Vries. Deze topsporter, die zowel in 2017 als in 2018 de wereldtitel handbiken in de wacht sleepte, traint momenteel hard
voor de Paralympische Spelen in Tokyo in 2020.

Een inspirerende sporter waarmee je na afloop van het zwemevent ook nog even op de foto kan.

Van 10:30 tot 11:00 uur organiseert het Veenweidebad een workshop aquarobics. Twijfel je nog of dit een sport is die bij je past? Doe dan vooral mee! Vanaf 8 januari start het namelijk met een les aquarobics speciaal voor mensen met een beperking en voor mensen die op lage intensiteit lekker willen bewegen in het water.

Deze les gaat plaatsvinden op de dinsdagavond tussen 18:30 en 19.00 uur.

Mensen met een beperking en één begeleider krijgen gratis toegang. Het Veenweidebad is volledig toegankelijk en beschikt over goede faciliteiten, zoals een ‘luie trap’, tillift en zwembadrolstoelen.

Tijdens het event is ook regioconsulent aangepast sporten Elzemieke van Empel van Team Sportservice De Ronde Venen aanwezig. Bij haar kun je terecht als je meer wilt weten over de sport- en beweegmogelijkheden in De Ronde Venen voor mensen met een beperking. 

Daarnaast kun je haar benaderen voor een persoonlijk sport- en beweegadvies. Neem ook gerust contact op met Elzemieke per telefoon op (030) 209 99 99 of per e-mail via  evanempel@teamsportservice.nl.

Aanmelden voor dit evenement is verplicht en kan tot 23 december via de website  www.teamsportservice.nl/derondevenen. Daar is ook meer informatie te vinden.

Wil je Tim de Vries volgen in zijn aanloop naar de Paralympische Spelen in Tokyo? Dat kan via
www.handbikertim.nl.


advertentie