Deelnemers computercursus 'Klik & Tik' krijgen certificaat

De Ronde Venen - Onlangs ontvingen deelnemers van de computercursus 'Klik & Tik” uit handen van vrijwilligers een certificaat. Zij hebben de cursus met succes afgerond.

De deelnemers hebben tijdens de cursus geleerd de computer te gebruiken. Vervolgens hebben ze geoefend met internet en met mailen.

Deelnemers vinden de cursus ideaal. Men vindt het positief dat men op zijn/haar eigen tempo
kan werken en dat men alles kan vragen. Ook de gezelligheid wordt enorm gewaardeerd.

Iedereen heeft zijn eigen reden om de computer te leren gebruiken. De één wil bijvoorbeeld kunnen mailen, de ander wil een tv-programma kunnen terugkijken, en wéér een ander wil kunnen opzoeken hoe je ergens met de trein kunt komen.

Wilt u ook de computer kunnen gebruiken, of vindt u het leuk als vrijwilliger deelnemers van deze cursus te begeleiden? Vanaf januari zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Ook kan de groep vrijwilligers enige uitbreiden gebruiken.

De cursus wordt wekelijks gegeven in de Bibliotheek Mijdrecht op maandag van 13:00 tot 15:00 uur. Deelname aan de cursus kost € 15. Leden van de Bibliotheek krijgen € 5 korting.

Medewerkers van de Bibliotheek in Abcoude, Vinkeveen, Wilnis of Mijdrecht kunnen méér informatie geven. Zij kunnen u ook inschrijven. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding.

Kijk voor meer informatie over activiteiten van de Bibliotheek op www.bibliotheekavv.nl.


advertentie