Inschrijvingsperiode Atelierroute KunstRondeVenen maand verlengd

De Ronde Venen - De inschrijvingsperode voor Atelierroute KunstRondeVenen is met een maand verlengd, schrijft de organisatie in een persbericht.

Ben jij beeldend kunstenaar en woon en/of werk je in De Ronde Venen? Toon je werk dan aan een groot publiek door deel te nemen aan Atelierroute KunstRondeVenen in het laatste weekend van mei dit jaar.

De vierde editie van Atelierroute KunstRondeVenen vindt plaats op zaterdag 25- en zondag 26 mei 2019. Deze route langs diverse ateliers en verzamellocaties in alle acht kernen van De Ronde Venen heeft al drie succesvolle edities achter de rug. Het tweejaarlijkse evenement, telkens in het oneven jaar, trekt steeds weer veel bezoekers uit De Ronde Venen en omstreken.

Naast de verschillende disciplines van beeldende kunst, zoals schilderen, beeldhouwen, grafiek, keramiek, glaskunst en fotografie, vinden ook diverse muziek- en dansoptredens plaats. Atelierroute KunstRondeVenen wil laagdrempelig zijn, zowel voor de deelnemende kunstenaars als voor de bezoekers. Nieuw in deze vierde editie is dat deelnemende kunstenaars eventueel een gastexposant kunnen uitnodigen.

Zowel leden als niet-leden van vereniging KunstRondeVenen kunnen zich opgeven voor deelname. Als voorwaarde geldt dat je beeldend kunstenaar bent en woont en/of werkt in De Ronde Venen. Deelnemers aan de atelierroute zijn – na betaling van de bijdrage van € 50 – ook automatisch voor twee jaar lid van de vereniging. Omgekeerd is het niet zo dat leden automatisch meedoen aan de Atelierroute; ook zij moeten zich voor dit evenement aanmelden!

Omdat KunstRondeVenen graag alle kernen uit de gemeente bij dit evenement betrekt, roept zij met name beeldend kunstenaars uit Amstelhoek en Baambrugge op zich aan te melden. 

De oorspronkelijke deadline de inschrijving voor dit evenement van 31 december 2018 is verlengd tot vrijdag 25 januari!

Aanmelden kan via het online formulier op www.kunstrondevenen.nl.


advertentie