Erwtensoepactie Lions Abcoude-Baambrugge voor Jongeren in Actie

Abcoude/Baambrugge - Op zaterdag 19 januari a.s. komt de Lions club Abcoude-Baambrugge weer huis-aan-huis voor de verkoop van erwtensoep met worst.

Met de opbrengst van deze traditionele actie ondersteunt Lions Abcoude-Baambrugge al jaren organisaties die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. In eerdere jaren is onder andere meegewerkt aan de Voedselbank, aan Scouting Abcoude, aan de Wensstichting Oppepper4all, aan de plaatselijke ijsclubs, aan het Dorpshuis in Baambrugge, aan de Abcouder Harmonie en aan de Ouderen Belangen Vereniging.

Deze keer staat de opbrengst van de soepactie in het teken van de Stichting Jongeren Actief en diverse andere lokale initiatieven. Stichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens in de gemeente mogelijk lid te worden van een sportvereniging of deel te nemen aan kunst- en cultuuractiviteiten.

De Lions zamelen tijdens de erwtensoepactie ook Douwe Egberts-spaarpunten in. De totale koffie-opbrengst hiervan komt ten goede aan de Voedselbank De Ronde Venen.

De erwtensoep is op 19 januari weer diepgevroren en kan na aankoop ook de vriezer in om er later van te genieten. De prijs voor een liter soep bedraagt € 6, voor twee liter € 11, en voor drie liter € 15.

Alle praktische informatie over bezorgtijden, vaste afhaalpunten en de mogelijkheid online soep te bestellen is te vinden op de website van Lions Abcoude-Baambrugge. Ook is informatie te vinden op de Facebookpagina van de Lions Abcoude-Baambrugge.

De Lions club Abcoude-Baambrugge bestaat uit zo’n 30 mensen met verschillende beroepen, achtergronden en interesses. Tweemaal per maand komen ze bij elkaar. Naast vriendschap en belangstelling voor elkaar, willen zij zich dienstbaar maken aan de samenleving en aan hun leefomgeving.

Neem voor verdere informatie over de Lions Abcoude-Baambrugge telefonisch contact op met:

• Rudolf van Olden op telefoonnummer 06 29 72 64 55
• Jan Popping op telefoonnummer 06 54 92 15 30.


advertentie