Vogelvrij Festival breidt uit

De Ronde Venen - Het Vogelvrij Festival viert dit jaar het 10-jarig bestaan en breidt uit naar twee dagen, meldt de organisatie in een persbericht.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli kunnen bezoekers het hele weekend Vogelvrij los gaan op het, volgens het persbericht, grootste evenement van de regio. Op vrijdagavond komen de beste live-artiesten van Nederland langs op Vogelvrij Live. Op zaterdag kan een festival worden verwacht zoals men van Vogelvrij gewend is: de vetste DJ’s en live-acts van dit moment.

De organisatie van Vogelvrij wil met de tiende editie groter uitpakken dan ooit. Het vogelnestje
op zaterdag is al jaren vol, en na drie uitverkochte edities op rij was de uitbreiding naar een
tweede feestavond op vrijdag een logische stap. Die vrijdagavond wordt een echte feestavond voor een oudere doelgroep.

De eerste artiest wordt deze week bekendgemaakt en deze behoort tot de absolute top van Nederland, volgens het persbericht.

Ook voor de zaterdag heeft de organisatie extra groot uitgepakt om de verjaardag goed te vieren. De eerste live-act wordt ook deze week bekendgemaakt en dat is de absolute nummer 1 van Nederland. De rest van de line-up volgt de komende weken.

Ook op het festivalterrein bij het Fort bij Uithoorn in Amstelhoek komt de organisatie weer met vogelvrije verrassingen en er zal van alles te beleven zijn.

Met het bekendmaken van de datum gaat ook de ticketverkoop van start. Vanaf zaterdag 19 januari gaan als eerste de 'geluksvogel tickets' en daarna de 'vroegevogel tickets' in de voorverkoop. Vogelvrij-fans van het eerste uur kunnen ook een weekender-ticket kopen om beide dagen vogelvrij mee te maken.

Vorig jaar waren de eerste twee staffels binnen drie uur uitverkocht. Na drie uitverkochte edities op rij is het, volgens de organisatie, 100% zeker dat de tickets dit jaar weer in recordtempo de deur uit vliegen.

Check de website www.vogelvrij-festival.nl en de social media-kanalen voor het laatste nieuws
en de eerste acts! Schrijf in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.


advertentie