Samen praten over hooggevoeligheid in Praat Lokaal HSP

Vinkeveen - Iedere eerste maandagavond van de maand, m.u.v. de maanden januari en februari,  kunnen ouders praten over hooggevoeligheid in het Praat Lokaal HSP in De Broedplaats in Vinkeveen. 

Praat Lokaal HSP is een plek voor ouders om met elkaar te verbinden, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Er wordt gepraat over-, geluisterd naar en er worden oefeningen gedaan m.b.t. het thema hooggevoeligheid. Zowel vanuit het hooggevoelige kind als vanuit de hooggevoelige ouder.

Ben jij als ouder(s) hooggevoelig, of is je kind hooggevoelig of beiden en ervaar je dat dit soms best heftig is en zou je hierover graag met gelijkgestemden willen praten en willen delen? Kom dan ook! Niets moet. Jij bent oké, helemaal zoals je bent en de sfeer tijdens de bijeenkomsten is HSP Proof.

Dat betekent dat vanuit respect en vertrouwen met elkaar wordt gedeeld en dat een liefdevolle,  veilige sfeer wordt gecreëerd, waarin men elkaar steunt en waar groei mogelijk is.

Tijdens deze avond leer je van elkaars deskundigheid en voel je je gesteund door de herkenning in elkaars verhalen. Op verzoek kunnen specifieke thema’s besproken worden.

Het Praat Lokaal HSP wordt begeleid door Cathelijn van Ingen, kunstzinnig therapeut en HSP-begeleider. Cathelijn is moeder van twee HSP-dochters en is naast het voeren van haar praktijk (www.hsp-bewust.nl) vrijwilliger bij Ouders Lokaal.

Praat Lokaal HSP wordt elke 1e maandagavond van de maand gehouden van 20:00 tot 21:30 uur in De Broedplaats te Vinkeveen. Het eerstvolgende Praat Lokaal HSP is op maandagavond 28 januari a.s. De daaropvolgende bijeenkomst is op maandagavond 4 maart a.s.

Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl.


advertentie