Hoogste punt 38 woningen in De Maricken bereikt

Wilnis - Donderdagmiddag 31 januari jl., is samen met wethouder Alberta Schuurs het hoogste punt van de bouw van 18 appartementen en 20 maisonnettes in De Maricken gevierd, meldt Verwelius Projectontwikkeling in een persbericht.

Op deze middag waren alle kopers aanwezig. Samen met hen heeft wethouder Schuurs de vlag van het project naar het hoogste punt gehesen. In mei 2018 is Bouwmaatschappij Verwelius gestart met de bouw van deze woningen.

Doelgroepen voor deze woningen zijn met name starters en senioren. De begane grond woningen met tuin zijn bijvoorbeeld ideaal voor mensen die gelijkvloers willen wonen. De woningen vonden dan ook gretig aftrek begin vorig jaar.

In de nieuwe wijk De Maricken zijn sinds 2016 inmiddels 212 woningen gerealiseerd en bewoond. Met het bereiken van het hoogste punt van deze 38 woningen in aanbouw, nadert de voltooiing van de helft van de in totaal ca. 500 woningen in deze wijk. Verder zijn nog 49 appartementen van ‘Heeren van Wilnis’ in aanbouw, welke allemaal al zijn verkocht.

In maart 2019 start de verkoop van de volgende fase met een mix van starterswoningen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. 

Binnenkort worden ook de fiets- en voetgangersbruggen richting Wilnis aangelegd . Zo wordt De
Maricken verbonden met Wilnis en omgeving. Bewoners van de Maricken kunnen dan gemakkelijk gebruikmaken van de voorzieningen in Wilnis, zoals scholen, sportverenigingen en winkels.

Kijk voor meer informatie over het project op www.demaricken.nl. Neem voor vragen telefonisch contact op met Martin ten Brink op telefoonnummer (035) 528 40 00, of per e-mail via mtenbrink@verwelius.nl.


advertentie