Alzheimer Café Vinkeveen over rechtsbescherming

Vinkeveen - Het Alzheimer Café Vinkeveen opent weer zijn deuren op woensdag 13 februari a.s. in Zorgcentrum Zuiderhof in Vinkeveen. Gastspreekster deze avond is notaris Marlies Akkermans van notariskantoor Akkermans|Meuleman uit Uithoorn, die zal spreken over rechtsbescherming.

Welke zaken kun je regelen als je vergeetachtig wordt? Wie neemt uw belangen waar voor uw welzijn en uw gezondheid als u dat zelf niet meer kunt? Aan welke derden kunt u uw belangen toevertrouwen? Wat is het verschil tussen bewindvoering en mentorschap? Hoe kunnen bankzaken geregeld worden? Wat is een levenstestament? Wat is een volmacht?

Dit is een aantal belangrijke vragen waarop Marlies Akkermans deze avond in zal gaan. 

Het is belangrijk om uw wensen tijdig vast te leggen en deze zaken rustig met uw partner of familie te bespreken en te regelen.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan bent u van harte welkom in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. 

Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. 

Neem voor meer informatie contact op met Mantelzorg De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


advertentie