Feest en pubquiz bij 30-jarig bestaan Ronde Venen Belang

De Ronde Venen - De lokale partij Ronde Venen Belang (RVB) bestaat 30 jaar en viert dat met een feest en een pubquiz, meldt de jarige in een persbericht.

Ronde Venen Belang is in 1988 opgericht. Eind vorig jaar vierde de partij het 30-jarig bestaan. Vrijdag 8 maart a.s. is een speciale feestavond om het 30-jarig bestaan te vieren. Vanaf 20:30 uur is iedereen welkom bij Ann’s Place (voorzijde Maria-oord) aan de Herenweg 63c in Vinkeveen.

RVB wil deze bijzondere gebeurtenis vieren met iedereen die actief is (geweest) voor de partij. Dit zijn leden, oud-leden, vrienden van de partij of andere belangstellenden, iedereen is welkom!

RVB is, volgens het eigen persbericht, niet zomaar een politieke partij: RVB doet het anders. RVB is naar eigen zeggen een inwonerpartij waarbij het niet belangrijk is wie op de verkiezingsposter staat. 'Geen persoonlijk belang, maar open en eerlijk. RVB is een echte inwonerpartij waar de
inwoner mee praat. Jij mag het zeggen!', zegt het persbericht.

Tijdens de feestavond is er de mogelijkheid oude bekenden te spreken en politieke herinneringen op te halen. Daarnaast wordt een heuse politieke pubquiz gespeeld.

Voor degenen die geen banden hebben met Ronde Venen Belang, maar zich wel een politiek dier
voelen is deze pubquiz alsnog een goede reden om langs te komen op de feestavond.

Voorafgaand aan de feestavond vindt de algemene ledenvergadering van Ronde Venen Belang plaats die uitsluitend toegankelijk is voor leden. De ledenvergadering duurt van 19:30 tot 20:30 uur. Aansluitend start de feestavond.


advertentie