VVD-raadslid Sandra Vreugdenhil vertrekt

De Ronde Venen - VVD-raadslid Sandra Vreugdenhil verlaat per 1 april a.s. de gemeenteraad van De Ronde Venen, meldt fractievoorzitter Bart Richter in een persbericht.

“Het was een schok toen Sandra aangaf haar functie neer te moeten leggen; we zullen haar zeer zeker gaan missen”, aldus Bart.

De echtgenoot van Sandra wordt door het Ministerie van Defensie per direct voor vier jaar geplaatst op Curaçao, waar hij aan het werk gaat als coördinator humanitaire hulpverlening en rampenbestrijding voor het Caraïbisch gebied. 

Vreugdenhil is na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vol passie en enthousiasme aan de
slag gegaan als VVD-gemeenteraadslid in De Ronde Venen. Het feit dat zij haar raadslidmaatschap nu moet neerleggen valt haar zwaar. 

Ze geeft aan “Vorig jaar maart heb ik me gecommitteerd om me vier jaar in te zetten voor deze prachtige gemeente. Het is interessant om op deze manier inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van een gemeente. Ik vond het een verrijking en zag het ook als een maatschappelijke bijdrage om iets te kunnen betekenen voor de gemeente waar ik met heel veel plezier heb gewoond. Mijn man is nodig in het gebied. Ik hoop daar ook op enigerlei wijze een bijdrage te kunnen gaan leveren”.

Sandra en haar echtgenoot verhuizen op korte termijn naar Curaçao.

Wie de vrijgekomen plaats in de gemeenteraad zal gaan innemen is nog niet bekend. Het is aan de voorzitter van het lokale VVD-netwerk en de fractievoorzitter om te zorgen dat er een waardige opvolg(st)er komt.


advertentie