Schrijfster Franca Treur bij Venen Literair

Vinkeveen - Venen Literair organiseert op vrijdag 29 maart a.s.  in De Boei een lezing met de auteur Franca Treur, bekend van “Dorsvloer vol confetti”.

Franca Treur ( 1979, Meliskerke-Zeeland ), debuteerde in 2009 met de roman “Dorsvloer vol confetti”, waarvan inmiddels ruim 150.000 exemplaren zijn verkocht en op basis waarvan in 2014 een verfilming volgde.

Daarna kwamen er met grote regelmaat romans van haar hand uit. Behalve boeken schrijft zij ook columns, essays en korte verhalen voor ondermeer Trouw en ander media.

Haar roman “Hoor nu mijn stem” uit 2018, die zich afspeelt in een streng gereformeerde Zeeuwse gemeenschap, was goed voor de Zeeuwse Boekenprijs.

Onlangs verscheen haar nieuwe roman “Regieaanwijzingen voor de liefde”. Daarin wordt beschreven hoe twee geliefden samen een scenario schrijven, dat een realistisch liefdesverhaal moet worden. Hierbij wordt het moderne leven in al zijn facetten gefileerd.

De aanvang van de lezing is 20:00 uur. Toegangskaarten ad € 10 zijn vanaf vrijdag 15 maart uitsluitend in voorverkoop te verkrijgen bij de Openbare Bibliotheken in Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht en Abcoude of bij Boekhandel Mondria in Mijdrecht of bij The Readshop Vinkeveen.

De Boei is te vinden aan de Kerklaan 32 in Vinkeveen. 

Neem voor informatie over Venen Literair contact op met Anneke van Gessel op telefoonnummer (0297) 26 13 82, of met Erwin Horwitz op telefoonnummer (0297) 26 31 95.

Foto: website Franca Treur


advertentie