Argon stelt Aart Jan van Boksel als nieuwe trainer aan

Mijdrecht - Het bestuur van SV Argon heeft Aart Jan van Boksel aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, meldt het op de Argon-website. 

Naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens en na de wedstrijd van Argon tegen VW-HEDW op 16 februari 2019, besloot het bestuur van de club uiteindelijk afscheid te nemen van trainer Ron van Niekerk. Dat betekende dat de club op zoek moest naar een nieuwe trainer.

Het bestuur van SV Argon heeft, mede na consultatie van de spelersgroep, Aart Jan van Boksel (52) uit Zwammerdam, aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Volgens het bestuur heeft Van Boksel een uitgebreide staat van dienst als trainer. Hij is o.a. trainer geweest bij ADO Jeugd, Magreb ’90 en als laatste bij VV Montfoort. Van Boksel gaat per direct de trainingen en coaching verzorgen. 

Het contract met de nieuwe trainer loopt tot het einde van het seizoen 2019-2020. Eind mei van dit jaar wordt het functioneren van de nieuwe trainer geëvalueerd.

Aan het einde van de mededeling van het bestuur op de website spreekt het bestuur de hoop uit dat met de aanstelling van Van Boksel de rust en stabiliteit weer terugkeert bij SV Argon.

Foto: YouTube


advertentie