125 woningen in De Maricken in Wilnis in de verkoop

Wilnis - Op zaterdag 23 maart a.s. gaan 125 woningen in de wijk De Maricken in de verkoop, meldt Bouwmaatschappij Verwelius in een persbericht. De jonge wijk De Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.

Op zaterdag 23 maart gaat het eerste deelplan van De Maricken fase IV van in totaal 125 woningen in verkoop. Er is ruime keuze uit verschillende typen ruime twee-onder-één-
kapwoningen en rijwoningen. Volgens het persbericht zijn deze evenals de rest van de wijk met aandacht ontworpen, met een klassiek- of meer modern uiterlijk. Alle woningen zijn gasloos, dus klaar voor de toekomst.

In dit deel van De Maricken woont u naar keuze aan het toekomstige park of aan een ruime, groene woonstraat.

Interesse? Op 23 maart krijgen belangstellenden tussen 10:00 en 12:00 uur in het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis, alle informatie. Aanmelden hiervoor kan via www.demaricken.nl.

De Maricken is een gezellige, groene wijk waar mensen uit de omgeving én van buiten zich snel thuisvoelen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek.

Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. Voor iedereen die onbezorgd wil genieten!

De Maricken leeft al volop. Al in 200 woningen wordt met plezier gewoond. Gemeente De Ronde
Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige
leefomgeving te maken.


advertentie