Ed Dohle volgt Sandra Vreugdenhil op als VVD-raadslid

De Ronde Venen - Ed Dohle uit Vinkeveen is de opvolger van Sandra Vreugdenhil in de VVD-gemeenteraadsfractie, meldt de VVD De Ronde Venen in een persbericht. Dohle neemt met ingang van 21 maart a.s. de vrijkomende VVD-raadszetel in, die ontstaan is door het vertrek van Sandra Vreugdenhil.

Fractievoorzitter Bart Richter “Het is heel prettig dat Ed aan het einde van de laatste raadsvergadering van Sandra direct geïnstalleerd kan worden en hiermee continuïteit binnen de fractie geborgd is”.

Ed Dohle woont al lange tijd samen met zijn vrouw in Vinkeveen, heeft volwassen dochters en is inmiddels trotse opa. Samen met zijn vrouw, die daarnaast in het onderwijs actief is, is Ed werkzaam in zijn eigen assurantiekantoor. In zijn vrije tijd is Ed vaak op het water van de Vinkeveense Plassen te vinden.

De VVD-fractie ziet in Ed een welkome aanvulling en ze verwacht dat hij met zijn achtergrond, kennis en brede netwerk een grote bijdrage kan leveren aan de fractie en raad in z’n totaliteit.

Sandra Vreugdenhil zal met haar man op korte termijn verhuizen naar Curaçao waar hij vanuit zijn functie bij defensie aan het werk gaat. De fractie zal haar zeker gaan missen geeft fractievoorzitter Richter aan: “Sandra was niet alleen binnen de fractie van grote meerwaarde
maar zette zich ook voor de raad in z’n totaliteit in. Iets wat zeer te waarderen is”.


advertentie