Webinar 'Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’

De Ronde Venen - Het Centrum voor Jeugd en Gezin De Ronde Venen biedt op woensdag 3 april a.s. een webinar aan met Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Tischa is o.m. bekend van het tv-programma 'Schatjes', van JMe voor ouders, of van één van haar boeken over opvoeden.

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we
kunnen, zo goed als we kunnen. Dat gaat bij de meesten van ons behoorlijk goed. Behalve leuk is
opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Wil je inspiratie opdoen bij al die uitdagingen? Meld je dan aan voor de gratis webinar; ‘Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn: meer en beter contact met je kind, effectief complimenteren, meewerken en luisteren, liefdevol begrenzen, hoe je vanuit contact en verbinding lastige situaties kunt voorkomen en oplossen, omgaan met je eigen emoties en die van je kind.

Dit webinar zit vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook.

Het webinar vindt plaats op woensdag 3 april a.s. van 20:30 tot 21:30 uur. Je volgt een webinar thuis vanachter je eigen computer. Deelname is kosteloos en anoniem.

Aanmelden voor deelname aan het webinar kan via de website www.cjgderondevenen.nl.

Belangstellenden die het webinar wel willen zien, maar die op de avond zelf niet achter de computer kunnen kruipen, kunnen zich ook aanmelden. Na afloop ontvangen zij een link waarmee de webinar een maand lang terug kan worden gekeken.


advertentie