Door grote belangstelling extra openingstijden verkoopkantoor De Maricken

De Ronde Venen - Afgelopen zaterdag, 23 maart jl., startte de verkoop van fase IV van woonwijk De Maricken in Wilnis. Vele bezoekers lieten zich in het verkoopkantoor van de Maricken informeren over de woningen die de komende tijd worden gebouwd.

Geïnteresseerden kunnen zich nog tot en met 3 april a.s. 12:00 uur inschrijven voor de 57 twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen van het eerste deelplan via www.demaricken.nl. Tijdens de inschrijfperiode is het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis extra open op woensdag 27 maart en vrijdag 29 maart tussen 15:00 en 17:00 uur.

Fase IV van De Maricken biedt ruime keuze uit verschillende typen ruime twee-onder-één-kapwoningen (vanaf € 482.500), rijwoningen (vanaf € 366.500) en starterswoningen (vanaf € 257.000). Evenals de rest van de wijk ruim opgezet en met aandacht ontworpen, met een klassiek of meer modern uiterlijk. De start van de verkoop trok veel belangstelling.

De jonge wijk De Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter. De Maricken is een gezellige, groene wijk waar mensen uit de omgeving én van buiten zich snel thuis voelen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen bevinden zich op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek.

Door de centrale ligging is De Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de
buurt van) Amsterdam en Utrecht. De Maricken is voor iedereen die onbezorgd wil genieten!

Kom woensdagmiddag 27 maart of vrijdagmiddag 29 maart tussen 15:00 en 17:00 uur naar het
verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis, of bezoek de website www.demaricken.nl/in-
verkoop/. Inschrijven via deze website kan tot uiterlijk 3 april a.s. 12:00 uur.


advertentie