Waarheen met de Diligence in april?

Abcoude/Baambrugge - Tympaan-De Baat heeft het programma van de Diligence in april gepubliceerd. De Diligence is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Abcoude en Baambrugge, met als doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. De Diligence is voor iedereen die zich zonder hulp niet of moeilijk buitenhuis kan begeven. 

Op vrijdag 12 april kunt u naar een High Tea in Tuincentrum De Bosrand in Woerden. De kosten bedragen € 20 voor het vervoer en de high tea. Vertrek vanuit Abcoude: vanaf 11:30 uur kan men worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 15:00 uur.

Op zaterdag 13 april kan een concert van het Nederlands Mannenkoor in Apeldoorn worden bijgewoond. De kosten hiervoor bedragen € 20 voor het vervoer en de entree. Vertrek vanuit Abcoude: vanaf 17:30 uur kan men worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 23:30 uur. 

Op donderdag 25 april maakt de Diligence een toer door de Bollenstreek. De kosten hiervoor bedragen € 5 voor het vervoer (excl. lunch/consumpties). Vertrek vanuit Abcoude: vanaf 09:00 uur kan men worden opgehaald. De verwachte thuiskomst is rond 16.00 uur.

Op maandag 29 april tenslotte kunt u naar een lunch in Restaurant De Eend in Loosdrecht. De kosten hiervoor bedragen € 5 voor het vervoer (excl. lunch/consumpties). Vertrek vanuit Abcoude: vanaf 11:00 uur kan men worden opgehaald. De verwachte terugkomst is rond 15:00 uur.

Indien u aan (één van) deze activiteiten wilt deelnemen kunt u tot 3 dagen voor de datum van de activiteit reserveren bij het Servicepunt op telefoonnummer (0297) 58 76 00.


advertentie