Hertha Oldstars willen spelen tegen lokale Walking Football-clubs

Maarssenbroek/Vinkeveen - De Walking Football-groep van Spel & Sport, de Hertha Oldstars wil graag spelen tegen andere Walking Football-clubs uit De Ronde Venen, schrijft de groep in een persbericht.

Hertha Oldstars nam 24 april jl. deel aan het eerste Stichtse Vecht Walking Football-toernooi. Op de velden van OSM75 in Maarssenbroek waren acht clubs uit Utrecht-West aangetreden met als blikvanger FC Utrecht. In twee poules van vier teams werden in de ochtend drie wedstrijden gespeeld.

Na de lunch bleek dat de Hertha Oldstars derde waren geworden en zesde in totaal. In de kwartfinale na de lunch sneuvelde Hertha tegen Sportlust uit Woerden. Uiteindelijk won FC Utrecht het toernooi na een 2-0 tegen Sportlust.

Walking Football verovert in hoog tempo Nederland. De Hertha Oldstars trainen maandagsmiddags vanaf 14:00 uur op het veld van Hertha in Vinkeveen.

De groep is inmiddels naar 13 deelnemers gegroeid, maar de groepkan best nog wel wat nieuwe deelnemers gebruiken. Kom eens langs en neem je sportschoenen mee. 


advertentie