Lezing 'Burn-out is topsport' bij Optisport in Mijdrecht

Mijdrecht - Orthomoleculair therapeute en voedingsdeskundige Annette ter Heijden geeft op dinsdag 7 mei van 19:30 tot 21:30 uur de lezing 'Burn-out is topsport' bij Optisport De Ronde Venen aan de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht.

Annette ter Heijden vertelt over de impact van een burn-out, geeft concrete tips en legt uit hoe je dankzij een helder stappenplan een belangrijke meerwaarde creëert voor het herstel. Hierin vormt de juiste voeding, samen met een persoonlijk dagprogramma met beweging en leuke activiteiten, het onderscheidende onderdeel.

Wie te kampen heeft met burn-out-klachten, oververmoeid is en weinig energie heeft om dingen te ondernemen, is een te lange periode over de grenzen van het eigen lichaam heen gegaan. Een burn-out is topsport, vindt Ter Heijden.

Sommige mensen hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor zij onnodig veel taken op zich nemen. Het vergt vervolgens discipline om te kunnen herstellen van een burn-out. De juiste voeding verbetert het herstelproces. Een sterk dagprogramma met goede basisvoeding stabiliseert het bloedsuikerniveau en daardoor gaat het stressniveau naar beneden. In een persoonlijk dagprogramma vormen beweging en leuke ontspannende activiteiten een belangrijk onderdeel. 

Wie inzicht wil in het ontstaan van een burn-out, in het versnellen van het herstelproces door middel van een helder stappenplan en die concrete tips wil, is welkom bij de lezing op 7 mei.

De entree kost € 5. Inloop vanaf 19:15 uur.


advertentie