Haringparty Lions Mijdrecht-Wilnis op 19 juni in Mijdrecht

Mijdrecht - Voor het 18de achtereenvolgende jaar wordt in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis. Dit evenement vindt plaats op woensdag 19 juni van 17:00 tot 20:00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. 

De haring wordt die dag vers aangevoerd door Rendez Vous. Dit jaar is een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Behalve haring is er nu ook RendezVous Streetfood. Daarnaast is er ook de Showroom op het Raadhuisplein. Honda Van Nieuwkerk en Volvo Bangarage laten daar de nieuwste modellen zien.

Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk en is een prima gelegenheid om vrienden, relaties en nieuwe contacten in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten. De entree is gratis en de drankjes en haringen kunt u ter plaatse verkrijgen middels een bonnensysteem. De haringparty zal net als vorig jaar muzikaal worden omlijst door het dixieland orkest De Swingmasters.

De Hollandse Nieuwe is niet alleen een genot om te eten, maar met uw aanwezigheid steunt u bovendien Stichting Haarwensen. Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.haarwensen.nl.

Tijdens de Haringparty wordt het eerste vaatje Rondeveense haring symbolisch geveild. Als veilingmeester treedt de heer Hans van Veen op.

De eerste Hollandse Nieuwe mag u natuurlijk niet missen. Kom op 19 juni naar  restaurant Rendez Vous in Mijdrecht en hap een harinkje mee!

Kijk voor meer informatie over activiteiten van de Lions Mijdrecht Wilnis op hun Facebookpagina.


advertentie