Dorpentocht voor Bartiméus Fonds

Regio - Op zondag 2 juni a.s. vindt voor de 42ste keer de Dorpentocht plaats. Deze recreatieve fietstocht wordt georganiseerd door de Stichting Dorpentocht. De opbrengst van de tocht is bestemd voor een goed doel. Dit jaar is dat het Bartiméus Fonds.

In ons land zijn duizenden blinde kinderen die ook gewoon willen leren, spelen en sporten. Door hun visuele beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Maar het kán, met onze hulp. Samen met u kan het Bartiméus Fonds voor deze kinderen het verschil maken.

Met de opbrengst van de Dorpentocht maakt het Bartiméus Fonds belangrijke extra’s mogelijk voor kinderen met een visuele beperking. Denk aan sportprojecten of veilige speeltoestellen. Dus met uw deelname aan de Dorpentocht geeft u deze kinderen een prachtige kans om ook in beweging te komen.

Kijk voor meer informatie over het Bartiméus Fonds op www.bartimeusfonds.nl

De Dorpentocht 2019 kent net als voorgaande jaren weer twee afstanden; de traditionele afstand van 55 kilometer en de korte route die ca. 35 kilometer lang is. 

De startposten liggen dit jaar in: Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Vinkeveen, Vreeland en Waverveen.

Kijk voor de exacte adressen op www.dorpentocht.net


advertentie