College van B&W gaat weer op dorpentour

De Ronde Venen - Inwoners van De Ronde Venen die in gesprek willen met het college van B&W, krijgen in de komende maanden de kans daarvoor. Vanaf 5 juni a.s. gaat het college weer op dorpentour, en bezoekt het alle dorpen in De Ronde Venen. 

Waar vorig jaar in elk dorp een bijeenkomst georganiseerd werd, is dit jaar besloten zoveel mogelijk aan te sluiten bij bestaande activiteiten die plaatsvinden in een dorp. Zo staat het college onder andere op de jaarmarkten in Mijdrecht en Vinkeveen. Omdat veel inwoners op die activiteiten afkomen, is het ook makkelijk om nader kennis te maken en met burgemeester Maarten Divendal en de wethouders Rein Kroon, Alberta Schuurs, Kiki Hagen en Marja Becker in gesprek te gaan.

De eerste bijeenkomst is op 5 juni a.s. in Mijdrecht. Alle collegeleden staan dan tussen 16:00 en 18:00 uur op de jaarmarkt in Mijdrecht.

Op zaterdag 15 juni a.s. zijn burgemeester en wethouders tussen 12:30 en 14:30 uur aanwezig bij de rommelmarkt in Waverveen. Op woensdag 17 juli a.s. kan in Vinkeveen op de jaarmarkt tussen 16:00 en 18:00 uur met B&W worden gesproken. Op zaterdag 14 september sluit het college tussen 13:00 en 15:00 uur aan bij de najaarsmarkt in Wilnis-dorp.

De data voor de andere dorpen worden nog gepland. Kijk op www.derondevenen.nl/dorpentour voor een overzicht van alle data en locaties.


advertentie