Drukke weken voor VIOS

Mijdrecht - Het zijn drukke weken voor Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht. In een persbericht schrijft VIOS dat het momenteel een drukke agenda heeft: defilés bij diverse avondvierdaagsen, strijden op een kampioenschap en de Taptoe in Mijdrecht.

Steeds meer organisaties van Avondvierdaagsen weten welk korps zij het liefste op de laatste avond voorop willen hebben lopen, schrijft VIOS in het persbericht. Zo was VIOS onlangs al in Nieuwegein, in Maarssen en in Vinkeveen. Deze week staan ze klaar in Utrecht en De Bilt. En natuurlijk zet VIOS zich in op 21 juni a.s. voor de deelnemers van de Mijdrechtse avondviedaagse.

Een belangrijk optreden is op zaterdag 15 juni. Dan staat VIOS ingeschreven bij het Open Dutch Showcorps Championship (ODSC) in Assen. Hier wordt de nieuwe show ‘Can’t take my eyes’ beoordeeld door vakkundige juryleden. Natuurlijk is er ontzettend veel geoefend om hier een hele goede uitslag neer te zetten!

Dezelfde show is daarna uiteraard gratis te bezoeken tijdens de Taptoe Mijdrecht, welke plaatsvindt op zaterdagmiddag 29 juni a.s. Met maar liefst vijf korpsen wordt dan vanaf het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen naar het Raadhuisplein lopen.

Alle korpsen zullen daar hun eigen uitstekende show laten zien, maar natuurlijk hoopt de Show- & Marchingband van VIOS daar met hun winnende show te staan!


advertentie