Bijeenkomst over problemen combinatie werk en mantelzorg

Abcoude - Combineert u mantelzorg met werk en loopt u hierdoor tegen problemen aan of heeft u vragen over uw rechten? Kom dan naar de bijeenkomst 'Werk en Mantelzorg' op donderdag 20 juni van 19:30 tot 21:30 uur in de de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over wettelijke en bedrijfsspecifieke regelingen, zoals de verschillende verlofregelingen. Er wordt aandacht besteed aan de combinatie werk en mantelzorg.

Mantelzorgers kunnen met elkaar in gesprek gaan over wat hen helpt of heeft geholpen de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen doen. Ook wordt stilgestaan bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken.

Tijdens de workshop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, waardoor iedereen na afloop direct met het geleerde aan de slag kan!

Bent u geen mantelzorger, maar heeft u hier in uw werk wel mee te maken als leidinggevende of personeelsfunctionaris, dan bent u van ook van harte welkom.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Neem voor meer informatie of voor aanmelden op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur telefonisch contact op met het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat  op telefoonnummer (0297) 760 260 of stuur een e-mail naar mantelzorg@stdb.nl


advertentie