Nieuwe donderdag-activiteiten in Buurtkamer Wilnis

Wilnis - De Buurtkamer Wilnis is bijna elke dag open van 10:00 tot 12:00 uur. Vanaf donderdag 27 juni a.s. start de Buurtkamer op de donderdagen nieuwe gratis activiteiten voor de bezoekers.

De 1ste donderdag van de maand staat in het teken van jeu de boules, spelletjes en klaverjassen. De data voor jeu de boules, spelletjes en klaverjassen zijn 4 juli, 1 augustus, 5 september
3 oktober en 7 november.

Op de 2e donderdag van de maand wordt er gesjoeld. Misschien komt er wel een heuse sjoel-competitie. Voor het sjoelen zijn de volgende data gereserveerd: 11 juli, 8 augustus, 12 september, 10 oktober en 14 november.

De 3e donderdag van de maand is gereserveerd voor een koffie-ochtend, met daarna een warme maaltijd, tot ongeveer 13:00 uur. Na aanmelding kan men mee-eten voor € 5. De warme maaltijden kunnen genuttigd worden op de volgende donderdagen: 18 juli, 15 augustus, 19 september, 17 oktober en 21 november.

Op de 4e donderdag van de maand gaat men kaarten maken. Daarvoor zijn de volgende data gereserveerd: 27 juni, 25 juli, 22 augustus, 26 september, 24 oktober en 28 november.

Elke donderdag staat, zoals altijd, gewoon de koffie klaar en is er tijd voor een praatje. De activiteiten op de donderdagen zijn niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk om mee te doen.

De Buurtkamer Wilnis is te vinden in Dorpscentrum Willisstee (via achteringang) aan de 
Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.

Foto: Tympaan-De Baat


advertentie